Open vacancy Kittilä kommun

Maanmittausinsinöörin toimi

Kittilä kommunKittilän kunta, Tekninen osastoKittilä
Arbetsnyckel: 
145891
Sista ansökningsdag: 
28.7.2017 14.00
Lön: 
TS
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.9.2017
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunnan tekninen osasto julistaa uudelleen haettavaksi maanmittausinsinöörin toimen.

Pääasiallinen tehtävä on kaavoitusprosessiin liittyvät tehtävät. Tehtäviin kuuluu mm. kaavoitusprosessien valmistelu ja suunnittelun ohjaus, maankäyttösopimusten valmistelu ja neuvottelut maanomistajien kanssa sekä vuorovaikutteisuuden järjestäminen suunnittelussa.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on vähintään maanmittausinsinöörin (AMK) tutkinto. Työkokemus kaavoitusprosessin hoidossa katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimusten mukaan, mutta palkkauksesta voi esittää myös oman toivomuksensa.

Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 28.7.2017 klo 14.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (cv on mahdollista liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän kunta, Tekninen osasto, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - maanmittausinsinööri.

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Lauri Kurula, lauri.kurula(at)kittila.fi (30.6.2017 saakka), maanmittausteknikko Veli-Matti Virtanen, veli-matti.virtanen(at)kittila.fi (7.7.2017 saakka)