Prosessisuunnittelija sote-yhdyspintoihin

Maakuntien väliaikaishallinnotMaakuntien väliaikaishallinnot, Lapin liittoEnontekis, Enare, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Torneå, Utsjoki, Övertorneå
Arbetsnyckel: 
145543
Sista ansökningsdag: 
31.7.2017 15.00
Lön: 
Tehtävään valittavan henkilön nykyinen palkka. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:ia.
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.9.2017
Arbetsbeskrivning

Etsimme Lapin sote- ja maakuntauudistukselle sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnittelijaa, joka vastaa niihin liittyvien yhdyspintojen valmistelusta maakuntakonsernin sisällä sekä eri toimijoiden kesken.

PROSESSISUUNNITTELIJA SOTE-YHDYSPINTOIHIN

• vastaa sote-palveluihin liittyvien yhdyspintojen valmistelusta maakunnan sisällä ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa (esimerkiksi ensihoidon ja pelastustoimen tehtävät, yhteistoiminta-alueen välinen yhteistyö, tutkimus- kehittämis- ja innovaatiopalvelut, työvoiman palvelukeskus ja työpajat)
• valmistelee yhteistyöhön liittyviä innovatiivisiä toimintamalleja ja työkäytäntöjä lappilaiset erityisolosuhteet huomioiden
• valmistelee tehtävien organisointia uudella tavalla eri toimijoiden kanssa yhteistyössä
• osallistuu tarvittaessa myös muuhun sote-valmisteluun

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä laaja-alaista sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemusta sekä monipuolista niihin liittyvää työkokemusta. Eduksi katsotaan osallistuminen kehittämistyöhön sekä erilaisten muutosprosessien suunnitteluun ja toimeenpanoon osallistuminen. Työ vaatii laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös joukkuepelaamisen taitoja.

Sote-prosessisuunnittelijan työnantajana toimii Lapin liitto siihen asti kunnes sote-järjestämislaki, maakuntalaki ja voimaanpanolaki tulevat voimaan, ja uusi maakunta perustetaan, jolloin henkilö siirtyy Lapin maakunnan väliaikaishallinnon palvelukseen. Suunnittelijan esimiehenä toimii sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja.

Tehtävä täytetään aluksi vuoden 2017 loppuun saakka, mutta määräaikaisuutta voidaan jatkaa, kun tiedetään tarkemmin valmistelun edellyttämä työmäärä ja saadaan tieto vuoden 2018 valmisteluun käytettävissä olevasta määrärahasta. Valmistelua tehdään verkostomaisesti ja työtä voi tehdä paikkakunta- ja paikkariippumattomasti.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kokoaikaista suunnittelijaa huomioiden sosiaali- ja terveyspalveluiden laajuus osana uudistusta sekä tehtävän laaja-alaisuus.

Tehtävät ovat haettavana sote- ja maakuntauudistuksessa mukana olevien organisaatioiden eli kuntien, kuntayhtymien tai valtion organisaatioiden henkilöstölle. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan soveltuvin osin valittavan henkilön nykyisiä palkkausehtoja. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:ia.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta maanantaihin 31.7.2017 klo 15.00 mennessä.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta hakeutua sähköisen järjestelmän kautta, hakemuksen voi vaihtoehtoisesti toimittaa annettuun määräaikaan mennessä sähköpostitse info@lapinliitto.fi tai postitse Lapin liitto, Hallituskatu 20 B, 96100 Rovaniemi, viestiin tai kuoreen maininta Prosessisuunnittelija sote-yhdyspinnat.

Organisationsbeskrivning

Lapin liitto on Suomen pohjoisimman ja maantieteellisesti laajimman maakunnan kehittäjä, kaavoittaja ja edunvalvoja. Lapin liitto on kuntayhtymä, jonka omistajia ovat kaikki Lapin 21 kuntaa.

Lapin sote- ja maakuntauudistukseen otetaan ensi vaiheessa noin 15 henkilön valmistelutiimi, joka työskentelee muutosjohtajan alaisuudessa ja valmistelee asioita väliaikaiselle valmistelutoimielimelle. Valmistelutiimin valitsee väliaikainen valmistelutoimielin muutosjohtajan esityksestä.

Tule mukaan tekemään maakuntauudistusta Suomen huipulla! Lue lisää: www.lapinmaakunta.fi

Kontaktuppgifter

Maakuntauudistuksen esivalmistelun projektipäällikkö Marja Perälä, p. 040 768 8752, sähköposti: marja.perala(at)lapinliitto.fi.
(Tavoitettavissa 14.7.2017 asti)

Viestintäpäällikkö Jenni Lintula, p. 040 661 5611, sähköposti: jenni.lintula(at)lapinliitto.fi.
(Tavoitettavissa 12.7.2017 asti)

Maakuntauudistuksen esivalmistelun projektisihteeri Jaana Koskela, p. 040 630 3003, sähköposti: jaana.koskela(at)lapinliitto.fi.
(Tavoitettavissa maanantaina 31.7.2017)