Open vacancy Brahestads stad

Työnjohtaja

Brahestads stadRaahen kaupunki, Tekninen palvelukeskusBrahestad
Arbetsnyckel: 
146371
Sista ansökningsdag: 
27.7.2017 12.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.9.2017
Arbetsbeskrivning

Raahen kaupungin teknisessä virastossa on avoinna määräaikainen työnjohtajan toimi 1.9.2017 - 30.9.2018

Raahen kaupungissa on toimiva kuntatekniikan organisaatio, joka vastaa kaupungin liikennealueiden, puistojen, puistometsien, leikkipuistojen ja muiden yleisten alueiden kunnossapidosta ja rakentamisesta. Uusien asunto- ja teollisuusalueiden rakentaminen työllistää nykyisin enenevästi.

Haemme kadunrakennustyömaalle työnjohtajaa, jolla on käytännön kokemusta yhdyskuntatekniikan työmailta.

Hakijalta edellytetään rakennusmestarin koulutusta tai vastaavaa, hyviä sosiaalisia taitoja ja kokemusta työjohto- ja esimiestehtävistä.
Työaika on 38,75 h/vko, palkkaus on kunnallisen teknisten sopimuksen mukainen.
Toimi täytetään 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.
Hakemus toimitetaan 27.7.2017 klo 12.00 mennessä.
Tiedustelut sähköpostilla paula.pihkanen@raahe.fi ja 24.7.alkaen puhelimesta 044 439 3512.

Raahe 29.6.2017

Tekninen virasto, Raahen kaupunki

Organisationsbeskrivning

Raahe on n. 25 000 asukkaan merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, Perämeren rannikolla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Brahestadin perusti kreivi Pietari vuonna 1649, sittemmin kaupungin nimi muuttui helpommin suomalaiseen suuhun sopivaksi Raaheksi. Raahe tunnetaan terästeollisuuden kaupunkina, mutta kaupungissa tapahtuu parhaillaan monenlaista kehitystä ja elinkeinoelämä löytää koko ajan uusia mahdollisuuksia myös muilla toimialoilla. Raahen helmi on Wanha Raahe, historiallinen puutalomiljöö rannan tuntumassa ja keskustan monipuolisten palveluiden äärellä.

Raahessa on tarjolla kattavat harrastusmahdollisuudet niin lapsille kuin aikuisillekin, liikkumaan pääsee monipuolisesti ympäri vuoden ja kulttuuriohjelmaa on tarjolla joka makuun. Raahelaisilla merellä liikkuminen on verissä ja onpa Raahen saaristo on valittu vuoden 2016 retkikohteeksikin. Edullisia ja helppoja asumisvaihtoehtoja Raahesta löytyy monenlaisiin tarpeisiin niin väljästä ja rauhallisesta maaseutumaisemasta kuin keskustan merinäköalastakin.

Tutustu tarkemmin Raahen kaupunkiin osoitteissa www.raahe.fi ja www.visitraahe.fi sekä kuvina Youtubessa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=jAhedL6366o

Kontaktuppgifter

Tiedustelut sähköpostilla paula.pihkanen@raahe.fi ja 24.7.alkaen puhelimesta 044 439 3512.