Open vacancy Åbo stad

Sijaisuudet ja keikkatyöt Turun kaupungin hyvinvointitoimialalla

Åbo stadTurun kaupunki, HyvinvointitoimialaÅbo
Arbetsnyckel: 
TKU-25-1-11
Första ansökningsdag: 
5.10.2011
Sista ansökningsdag: 
31.12.2018 00.00
Lön: 
KVTES:n mukaan
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala etsii työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön ympäri vuoden. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöt ovat alan opiskelijoille hyvä tilaisuus hankkia alan monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana.

Tehtäviin haetaan erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia (lähihoitajia ja sairaanhoitajia) ja alalla opiskelevia. Hyvä työkokemus voi antaa mahdollisuuden työskennellä lyhytaikaisissa sijaisuuksissa. Avoinna on myös jonkin verran avustavia tehtäviä.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Rekrytointipalvelut kutsuu hakemuksen perusteella valitut henkilöt esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset. Yksikössä käydään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet.

Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytetään sähköistä rekrytointijärjestelmää ja sähköisíä viestintäominaisuuksia. Keikkatarjoukset saat sähköpostilla tai tekstiviestinä ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi yksittäisiin sijaisuuksiin keikkakalenterin kautta. Opastusta ja ohjeistusta saa Rekrytointipalvelusta.

Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Organisationsbeskrivning

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala on osa Turun kaupungin isoa organisaatiota ja alallaan alueen suurin työnantaja, jossa työntekijällä on ison organisaation edut ja mahdollisuudet. Hyvinvointialan yksiköt ovat erittäin monipuolisia ja kooltaan työntekijäystävällisiä. Yksiköissä on mahdollista tehdä alan töitä yhdessä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa.

Kontaktuppgifter

Rekrytointipalvelut
p. 02 262 6669 (klo 8:15 - 16:00)
s-posti: rekrytointi@turku.fi
Työnhakukäynnit ajanvarauksella.