Open vacancy Kittilä kommun

Lähihoitajan sijaisuus 15.8.2018 saakka

Kittilä kommunKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15 Kittilä
Arbetsnyckel: 
146987
Sista ansökningsdag: 
14.8.2017 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana lähihoitajan työloman sijaisuus 15.8.2018 saakka. Sijoituspaikkana on palvelutalo Pääskylä, jossa asuu ikäihmisiä.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Kokemus työskentelystä palveluasumisessa katsotaan hakijalle eduksi. Hakijan joustavuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työn-antaja arvostaa.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia. Työsuhde on Kittilän kuntaan ja koeaika on 4 kk. Työn aloittamisajankohta sovitaan erikseen. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto ennen työsuhteen vastaanottamista.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Hakemus tulee jättää 14.8.2017 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoit-teeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainväli-nen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Palvelutalo Pääskylän vastaava hoitaja Hanna-Kaisa Mertanen, puh. 040 749 3440, hanna-kaisa.mertanen(at)kittila.fi tai hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, kat-ja.hietanen(at)kittila.fi