Lähihoitajan sijaisuuksia opiskelijoille

SijaisrekrytointiJyväskylä
Arbetsnyckel: 
JYV-05-5-14
Första ansökningsdag: 
4.4.2014
Sista ansökningsdag: 
31.12.2020 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Timjobb
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Lähihoitaja-, sosionomi- ja /tai sairaanhoitajaopiskelija, tule tekemään lähihoitajan sijaisuuksia ja keikkatöitä!

Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettu hoito ja huolenpito -opintokokonaisuus kokonaisuudessaan ja sairaanhoitajaopiskelijoilla ja sosionomeilla (vanhus- ja vammaispalvelut, lastensuojelu) ensimmäinen harjoittelu ja lääkeosaamisen opintoja.

Sijaiseksi hyväksytyn tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Edellytämme kaikilta työntekijöiltä hyvää Suomen kielen taitoa. Terveydenhuollon tehtävissä vaadittavat kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa ja asetuksissa.

Sijaisuuksissa vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä/loma-aikojen lähihoitajan sijaisuuksista täytä sähköinen hakemus ja varaa sen jälkeen haastatteluaika sijaisrekrytoinnistamme joko sähköpostitse osoitteesta: sijaisrekrytointi(at)jkl.fi tai puhelimitse numerosta 014 266 0895, soittoaikamme ovat maanantaisin klo 9 - 11, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 15.

Haastattelussa tarkistetaan virallinen opintosuorite koulun leimalla/allekirjoituksella sekä ota mukaan myös henkilöllisyystodistus.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Organisationsbeskrivning

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Kontaktuppgifter

Jyväskylän kaupungin rekrytointi:

Kilpisenkatu 1, II krs (sisäänkäynti Kilpisenkadun puolelta)
Puh. 014 266 0895
sijaisrekrytointi@jkl.fi (Jos puhelinlinjoillamme on ruuhkaa, ota yhteyttä sähköpostitse)