Open vacancy Keuruu stad

Hoitajien lyhytaikaiset sijaisuudet vanhuspalveluissa

Keuruu stadKeuruun kaupunki, VanhuspalvelutKeuruu
Arbetsnyckel: 
91686
Första ansökningsdag: 
29.10.2015
Sista ansökningsdag: 
31.12.2017 00.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Timjobb
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme lähihoitajan, sairaanhoitajan ja osastoapulaisen lyhytaikaisia sijaisia kotihoitoon, palveluasumiseen, tehostettuun palveluasumiseen ja hoivahoitoon. Työ on vuorotyöluonteista.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Mikäli sinulla on vaikeuksia hakemuksen jättämisessä , ota tarvittaessa yhteyttä esimieheen niin hän voi auttaa hakemuksen jättämisessä. Yhteystiedot www.keuruu.fi.

Kelpoisuusehdot on määritelty terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa ja asetuksissa. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Organisationsbeskrivning

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki.

Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa.
Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Kontaktuppgifter