Open vacancy Suomussalmi kommun

Uinninvalvoja-kassa

Suomussalmi kommunSuomussalmen kunta, SivistyspalvelutJalonkatu 1Suomussalmi
Arbetsnyckel: 
152736
Första ansökningsdag: 
2.10.2017
Sista ansökningsdag: 
23.10.2017 15.00
Lön: 
KVTES:n mukaan
Arbetets karaktär: 
Deltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
2.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme Kiannon Kuohut -kylpylän vireään työyhteisöön uinninvalvoja-kassaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2018 alkaen. Tehtävä täytetään ehdolla, että valtuusto myöntää palkkamäärärahat.

Uinninvalvoja-kassan työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti kylpylä- ja kuntosalitilojen valvonta, lippukassan ja kahvionhoitajan tehtävät sekä palvelusihteerien sijaistaminen. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. merkonomi tai restonomi, SUH:n uimaopettajan tai uinninvalvojan pätevyyttä, vähintään EA1 mukaista ensiapukoulutusta sekä hygienia- ja anniskelupassia. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Valittavalta henkilöltä vaaditaan hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Valitun tulee osata käyttää ATK-pohjaista kassaohjelmaa.

Työssä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa töiden painottuessa iltoihin. Työaika 85,16% kokoaikaisen työajasta eli 33 tuntia/viikko. Työtä on myös viikonloppuisin. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, ehdolla että valinta muutoin itsestään raukeaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti kuntarekry.fi sivujen kautta.
Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo tai CV ja kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Hakuaika päättyy 23.10.2017 klo 15.00

Organisationsbeskrivning

Suomussalmen kunta on vireä noin 8 100 asukkaan kunta Ylä-Kainuussa. Maakuntakeskukseen Kajaaniin on matkaa 100 km. Sivistyspalvelujen tehtävänä on kohottaa kuntalaisten elämänlaatua. Sivistyspalvelut innostaa kuntalaisia elinikäiseen itsensä kehittämiseen ja monipuoliseen liikkumiseen päämääränä aktiivinen, omatoiminen ihminen.

Kontaktuppgifter

Liikuntasihteeri Pirjo Neuvonen, puh. 044 585 9700 tai pirjo.neuvonen@suomussalmi.fi