Open vacancy Borgå stad

Närvårdare, östra hemvården

Borgå stadHemvårdens östra områdeBorgå
Arbetsnyckel: 
152986
Första ansökningsdag: 
12.10.2017
Sista ansökningsdag: 
31.10.2017 14.00
Lön: 
Enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.1.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker närvårdare till ordinarie arbetsavtalsförhållande från 1.1.2018 eller enligt överenskommelse. Första placeringsstället är östra hemvårdsområdet.

Vi erbjuder ett trevlig arbetskollektiv som stödjer din yrkesmässiga utveckling och som arbetar i team med ett rehabiliterande grepp om arbetet. Arbetet är periodarbete i två skift.

Behörighetskravet är lämplig grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit.

Vi värdesätter förmågan att fungera som medlem i en multiprofessionell arbetsgrupp, en ansvarsfull inställning, förmåga att anpassa sig till förändringar samt färdigheter att utveckla den egna yrkesskickligheten och arbetsenhetens verksamhet. Körkort är nödvändigt och möjlighet att använda egen bil är önskvärt.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Befattningen har en prövotid på 6 månader.

Skicka din ansökan senast 31.10.2017 före kl. 14 via länken nedan.

Organisationsbeskrivning

Den tidlösa atmosfären i vackra och historiska Borgå hänför alla och envar. Stadens levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läge som metropolområdets östra centrum gör Borgå till lockande arbets- och bostadsort.
Stadens anställda erbjuds möjligheter att utveckla sin kompetens och inverka på sitt eget arbete.

Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Tveka inte! Kom till Borgå och trivs!

Kontaktuppgifter

Tilläggsinformation ges av hemvårdsledare Ann-Catrin Tapanainen tfn 0400 690 983,
ann-catrin.tapanainen@porvoo.fi