Open vacancy Sibbo kommun

Translator

Sibbo kommunSibbo kommun, Ekonomi- och förvaltningscentralen, FörvaltningstjänsterSibbo
Arbetsnyckel: 
156952
Första ansökningsdag: 
9.11.2017
Sista ansökningsdag: 
30.11.2017 14.00
Lön: 
AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.1.2018
Arbetsbeskrivning

Sibbo, som ligger strax utanför huvudstadsregionen, är den relativt sett snabbast växande kommunen i Finland. Vi är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Vår strategi går ut på att växa och förnyas särskilt med hjälp av digitalisering. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

Vi söker nu en translator till en ordinarie befattning fr.o.m. 1.1.2018, eller enligt överenskommelse.

Translatorns uppgift är att översätta texter för kommunens alla förvaltningar och målspråket är främst svenska.
Vi förutsätter att du har översättarexamen från högskola eller språkinstitut eller annan lämplig högskoleexamen och fullständiga kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. För att du ska kunna sköta uppgiften framgångsrikt förutsätter vi också att du har erfarenhet av översättningsarbete och lätt för att samarbeta. Erfarenhet av översättningsverktyg som baserar sig på översättningsminnen (t.ex. Trados eller memoQ) ses som fördel.

Din arbetsplats ligger i Sibbo kommuncentrum i Nickby. Bussförbindelserna till Nickby är smidiga, bland annat från Helsingfors. Vi erbjuder dig en insiktsplats i en kommun med snabb tillväxt och en trevlig arbetsgemenskap.

Lönen bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet AKTA och prövotiden är sex månader. Den som väljs ska före mottagandet av befattningen visa upp ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Vänligen lämna in ansökningarna senast 30.11.2017 kl. 14.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ger tf. kommunsekreterare Rita Lönnroth, tfn 09 2353 6711, rita.lonnroth(at) sibbo.fi eller translator Karin Ahrenberg, tfn 09 2353 6214, karin.ahrenberg (at) sibbo.fi.