Open vacancy Karleby stad

Palveluesimies

Karleby stadKokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelutKauppatori 5 Karleby
Arbetsnyckel: 
157229
Första ansökningsdag: 
10.11.2017
Sista ansökningsdag: 
22.11.2017 16.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
aikaisintaan 18.12.2017
Arbetsbeskrivning

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana määräaikainen palveluesimiehen sijaisuus (puhtauspalvelut kaupunki kehä)

Työsuhde alkaa aikaisintaan 18.12.2017 ja päättyy 1.10.2018 Työaika on 38,75 h/viikko. Palkkaus TS:n mukaan.

Kelpoisuusedellytykset: siivousteknikon tai restonomin tutkinto, hyvä tietotekniikan perusosaaminen ja hygieniapassi. Kokemus esimiestyöstä ja moniosaaminen (puhtaus- ja ruokapalvelut) katsotaan eduksi.

Palveluesimiehellä on vastuualueenaan kanta Kokkolan kaupunki kehän alueen henkilöstöhallinnolliset tehtävät. Alaisia n.40 henkilöä. Tehtävään kuuluu myös töiden organisointi ja työvuorolistojen teko. Ruokapalveluiden tiimityöparin sijaistaminen ja kehittämisprojekteihin osallistuminen. Esimiestyön lisäksi hän tekee mm. tarviketilauksia ja muita tarvittavia hankintoja.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on itsenäinen, aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön. Hallinto koostuu useamman palveluesimiehen tiimistä. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työantajan arvoihin ja myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.

Toimea täytettäessä etusijalla ovat Kokkolan kaupungin puhtaus-ja ruokapalvelun vakituiset ja pitkäaikaiset määräaikaiset työntekijät. Valintaperusteena on soveltuva koulutus, työkokemus ja haastattelut.

Lähetä hakemuksesi 22.11.2017 klo 16:00 mennessä allaolevan linkin kautta.

Organisationsbeskrivning

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on lähes 4 000 työntekijää.

Kontaktuppgifter

Puhtaus- ja ruokapalvelupäällikkö, Jutta Kivikallio 044 7809 358 jutta.kivikallio@kokkola.fi