Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Psykologin sijaisuus

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mielenterveys- ja päihdepalvelutRovaniemi
Arbetsnyckel: 
158071
Första ansökningsdag: 
21.11.2017
Sista ansökningsdag: 
15.12.2017 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 15.12.2017 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN sijaisuus (mielenterveyspalvelut)

Haemme psykologia Lapin sairaanhoitopiirin mielenterveyspalveluihin terapia- ja tutkimuspoliklinikalle perhevapaan sijaisuuteen. Tehtävän hoito alkaa mahdollisimman pian ja kestää 14.9.2018 asti. Kyseessä on uudelleen haku ja tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Yksikössämme tehdään moniammatillisia tutkimuksia hoito- ja kuntoutussuunnitelmien tueksi sekä annetaan psykoterapeuttisia ja psykoedukatiivisia menetelmiä hyödyntävää hoitoa mielenterveyden häiriöihin. Työnkuvaan kuuluu kliinisten arvioiden ja tutkimusten tekemistä osana moniammatillista tiimiä. Myös hoitavaa työtä on mahdollista sisällyttää osaksi työnkuvaa hakijan toivomusten mukaan.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin kelpoisuus. Eduksi katsotaan kokemus kliinisestä psykologin työstä aikuisten mielenterveyspalveluissa.

Työpaikan osoite on Valtakatu 11, Rovaniemi. Tehtäväkohtainen palkka kokoaikatyössä on 3470,66 euroa kuukaudessa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta;
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa vs. tulosyksikköjohtaja, ylilääkäri Lotta Rinkinen, 040 162 6909. Sähköpostitse lotta.rinkinen@lshp.fi

Rovaniemellä 21.11.2017
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisationsbeskrivning

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vs. tulosyksikköjohtaja, ylilääkäri Lotta Rinkinen, 040 162 6909. Sähköpostitse lotta.rinkinen@lshp.fi