Open vacancy Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Lähihoitaja/opiskelija (kesätyö)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.S:t Michel
Arbetsnyckel: 
158176
Första ansökningsdag: 
4.12.2017
Sista ansökningsdag: 
30.4.2018 15.00
Lön: 
KVTES:n mukainen
Arbetets karaktär: 
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
2.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Tällä kesätyöpaikka -ilmoituksella tarjoamme kesätyöpaikkoja valmiille tai valmistuville lähihoitajille Essoten eri työyksiköihin. Myös kyseisen alan opiskelijat huomioidaan. Hakulomakkeen lisätietoja kohdassa voit kertoa mahdollisen työyksikkötoiveesi.

Hakijoilta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja 18 vuoden ikää. Lähihoitajan sijaisena voi toimia lähihoitajaopiskelija, joka on suorittanut vähintään 2/3 opinnoista. Heidän on mahdollista työskennellä asumispalveluyksiköissä ja kotihoidossa. 1. vuoden opinnot suorittanut lähihoitajaopiskelijan on mahdollista työskennellä hoiva-avustajan tehtävissä. Eduksi luetaan ajokortti (kotihoidon tiimit). Palkkaus määräytyy KVTES:n työnvaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Tallenna liitetiedostoksi vain valmistumistodistus tai viimeisin opintorekisteriote.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sitä mukaa kuin hakemuksia tulee jo hakuajan kuluessa.

Organisationsbeskrivning

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Mikkelissä ja sen lähikuntien alueella. Kuntayhtymämme järjestää jäsenkuntien puolesta sovitut sosiaali-ja terveyspalvelut.
Etelä-Savossa Sinä asut kohtuullisin kustannuksin, luonnon ja erityisesti vesistön läheisyydessä. Lisäksi alue tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Matka-aika pääkaupunkiseudulta on noin 2,5 tuntia.
Tervetuloa kehittämään ammatillista osaamistasi ja työyhteisömme toimintaa.

Kontaktuppgifter

Sijaishallinnan esimiehet Tuula Okkola-Tella p. 040 129 4150 tai Petri Jetsu p. 040 359 7261