Open vacancy Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Ohjaaja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lastensuojelu, Kodin ulkopuoliset palvelutHollola
Arbetsnyckel: 
PHHYKY-13-324-17
Första ansökningsdag: 
7.12.2017
Sista ansökningsdag: 
21.12.2017 23.59
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään Perhekeskus Viisikkoon Hollolaan.

Perhekeskus Viisikossa on kaksi sijaishuollon osastoa, perhekuntoutusosasto sekä kaksi tukiasuntoa. Perhekeskus Viisikko palvelee kaikkia PHHYKY:n alueen kuntia.

Haemme ohjaajaa Suuntalan osastolle, joka on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille ja lyhytaikaista lastensuojelun sijoitusta tarvitseville lapsille ja nuorille. Ohjaajana työskentelet vastaavan ohjaajan alaisuudessa lasten ja nuorten päivittäisissä hoito- ja kasvatustehtävissä. Toimit lasten ja nuorten omaohjaajana tiiviissä yhteistyössä heidän läheisverkostonsa, sosiaalityön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työryhmään kuuluu kahdeksan ohjaajaa ja yksi lähikasvattaja. Perhekeskus Viisikon psykologi tukee omaohjaajatyöskentelyssä. Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista sekä arkena että viikonloppuina.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia vaihtuvissa tilanteissa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta arviointityöskentelystä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta soveltuva ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa. Edellytämme sinulta myös aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Organisationsbeskrivning

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Marika Norta, perhekeskuksen johtaja, p. 044 780 2562
Suvi Virtanen, vastaava ohjaaja, p. 044 780 2565