Open vacancy Björneborgs stad

Neljä terveyskeskushammaslääkäriä

Björneborgs stadPorin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Suun terveydenhuoltoBjörneborg
Arbetsnyckel: 
PORI-02-166-17
Första ansökningsdag: 
7.12.2017
Sista ansökningsdag: 
2.1.2018 16.00
Lön: 
KVTES, Lääkärisopimus
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Porin perusturvakeskus tukee hyvinvointia ja terveyttä Porin, Ulvilan, Merikarvian alueella. Asukkaita on alueellamme 100 000.
Tehtävän kuvaus

Suun terveydenhuollossa työtilat ja välineet ovat nykyaikaisia ja työ ihmisläheistä. Meillä voit tehdä töitä monipuolisesti sekä vaikuttaa työsi sisältöön ja työaikaan. Tule uudistuvaan ja mukavahenkiseen työyhteisöömme kehittämään taitojasi. Olemme ottaneet käyttöön ns. Kerralla kuntoon -toimintamallin, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja kiireettömän työskentelyn potilaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Panostamme perehdytykseen, kannustamme koulutukseen sekä järjestämme kokeneen kollegan tuen. Terveyden edistäminen on vahvuutemme ja olemmekin onnistuneet luomaan myönteisen kehityksen porilaisten lasten ja nuorten suunterveydessä. Meiltä saat terveyttä ja voimavaroja edistäviä henkilöstöetuja.

Haemme nyt kehittyvään työyhteisöömme neljää terveyskeskushammaslääkäriä..

Virkojen sijoituspaikka on perusturvakeskuksen toiminta-alueella, yksi pääsääntöisesti Merikarvialla. Merikarvian hammashoitola on terveysaseman yhteydessä ja lääkäri- ja terveydenhoitajakonsultaatiot onnistuvat helposti. Kirurginen erityisosaaminen ja muut erityisosaamiset sekä vahva kliininen osaaminen aikuis- ja/tai lapsipotilaiden hoidossa katsotaan eduksi terveyskeskushammaslääkärien viroissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta työotetta sekä kehittämis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Organisationsbeskrivning

Pori on nuorekas, kasvava, monien tapahtumien yliopistokaupunki. Porissa suuren kaupungin palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet löytyvät kompaktisti läheltä. Kirjurinluoto − koko perheen keidas keskellä kaupunkia − ja Yyteri kutsuvat viihtymään. Porissa on edulliset asumiskustannukset.
Porin perusturvakeskus on savuton työpaikka.

Kontaktuppgifter

Johtava ylihammaslääkäri Pauliina Hietasalo p. 044 701 3413
pauliina.hietasalo@pori.fi