Open vacancy Björneborgs stad

Kalustonhoitaja

Björneborgs stadPorin kaupunki, Satakunnan pelastuslaitos, Varsinainen pelastustoimi, Viranomaistoiminta, SPEL Pohjois-Satakunnan toimialueKankaanpää
Arbetsnyckel: 
PORI-14-24-17
Första ansökningsdag: 
7.12.2017
Sista ansökningsdag: 
21.12.2017 15.15
Lön: 
TS:n mukainen
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.1.2018 - 30.6.2018
Arbetsbeskrivning

Satakunnan pelastuslaitos hakee määräaikaiseen työsuhteeseen (6 kuukautta) itsenäiseen työhön kykenevää, ammattitaitoista kalustonhoitajaa Pohjois-Satakunnan toimialueelle.
Työhön kuuluu mm. palokaluston, ajoneuvokaluston, perävaunujen, työkoneiden, kalustokirjanpidon sekä kaiken muun pelastuslaitoksen käyttämän materiaalin korjaus-, huolto- ja ylläpitotehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aktiivinen, huolellinen ja positiivinen asenne työntekoon, pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin sujuvasti osana kalustonhuollon tiimiä ja olet valmis pieneen joustoon tarvittaessa, sujuva suomen kielen taito, kyky työskennellä järjestelmällisesti myös paineen alla ja omaat yhteistyökykyä ja kehityshalukkuutta. Lisäksi työtehtävien hoitamiseen tarvitset BC-luokan ajokortin.

Edellytämme valittavalta kalustonhoitajalta soveltuvaa teknistä koulutusta tai vastaavassa tehtävässä aiemmin hankittua ammattitaitoa tai muuta näyttöosaamista sekä soveltuvuutta tehtävään. Tämän lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä vahvaa pelastustoiminnan ja palokaluston tuntemusta, tietotekniikan perustaitoja sekä vähintään kevyttä vikadiagnostiikan tuntemusta. BC-luokan ajokortti/ajo-oikeus.

Työsuhteeseen valittavan tulee esittää terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus. Ennen valintaa hakijan tulee antaa suostumus suppean turvallisuusselvityksen hankkimiseen sekä vapaamuotoiseen varallaoloon tarvittaessa. Lisäksi edellytämme, että hakija sitoutuu pelastuslaitoksen päihde- ja huumeohjelmaan.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Organisationsbeskrivning

Satakunnan pelastuslaitos on maakunnallinen toimija, jonka keskeiset tehtävät ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta, varautuminen ja ensihoito.

Kontaktuppgifter

Kalustomestari Janne Vuorela p. 044 701 7413, janne.vuorela@satapelastus.fi