Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

terveyskeskuslääkäri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshPyhäjärvi, Reisjärvi
Arbetsnyckel: 
160294
Första ansökningsdag: 
7.12.2017
Sista ansökningsdag: 
29.12.2017 14.00
Lön: 
kvtes ja tva
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.1.2018
Arbetsbeskrivning

Tervetuloa töihin Selänteelle!

Haemme Pyhäjärven terveyskeskukseen lääkäriä vakituiseen virkaan 1.1.2018 alkaen.Haemme myös lääkärin viransijaista Reisjärven terveyskeskukseen ajalle 1.1.2018 - 31.12.2018.
PPKY Selänteessä työskentelee n 690 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin kun meitä tarvitaan. Pyhäjärvelle on valmistunut uusi ajanmukainen terveyskeskus elokuussa 2016.
Päiväaikainen akuuttivastaanotto on ulkoistettu. Työtä ei tarvitse tehdä yksin ja aina on mahdollisuus konsultoida työyhteisön ammattilaisia. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on järjestetty yhteistyössä PPSHP;n, Ylä- Savon Soten ja Soiten sairaaloiden kanssa.

Pyhäjärven kaupunki sijaistee Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Suomen rajamailla nelostien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Kaupungissa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia aina patikoinnista-golfiin, myös metsästys ja kalastus voivat olla osa elämääsi. Pyhäjärven kaupunki avustaa asunnon hankinnassa. www.pyhajarvi.fi

Reisjärvi on kaunis maalaiskunta Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan rajalla. Reisjärvi tarjoaa hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintamme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tukenasi on kokenut ja asiantunteva lääkärijoukko.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto

Virassa on 6 kk koeaika. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisationsbeskrivning

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveyhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Seläteen alueella on n 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net ja terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 510 2020