Open vacancy Tammerfors stad

Johtaja

Tammerfors stadElinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue, Ammatillinen koulutusTammerfors
Arbetsnyckel: 
TRE-1-268-17
Första ansökningsdag: 
8.12.2017
Sista ansökningsdag: 
8.1.2018 23.59
Arbetsbeskrivning

Johtaja
ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUE/AMMATILLINEN KOULUTUS

Laadukas ja tavoittava toisen asteen koulutus on keskeinen elinvoimatekijä. Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa noin 10 000 nuorta ja noin 10 000 aikuisopiskelijaa vuosittain noin tuhannen koulutusalan ammattilaisen ohjaamana. Tredu tarjoaa Pirkanmaan laajimman opintopolkuvalikoiman ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Tredu toimii 17 eri toimipisteessä yhdeksän kunnan alueella Pirkanmaalla ja tekee aktiivista yhteistyötä tuhansien yrityksen sekä useiden kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Oppilaitokseen kuuluu myös oppisopimuskeskus ja maahanmuuttaja-koulutuksen koulutusala.

Haemme Tampereen seudun ammattiopistoon johtajaa sopimuksen mukaan vakinaiseen virkaan. Tehtävänä on johtaa Tampereen seudun ammattiopiston toiminnan kokonaisuutta, vastata toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisen johtamisen prosessista sekä strategian toimeenpanosta ja strategisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Johtajana olet ihmisläheinen ja innostava. Kykenet aktiivisesti kehittämään ja uudistamaan toimintaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin kanssa.

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 § 2 määriteltyä rehtorin kelpoisuutta.

Eduksi katsotaan vankka ammatillisen koulutuksen tuntemus, näyttö tuloksellisesta toiminnasta, muutosjohtamisesta ja sujuvasta sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442 sekä apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki, puh. 040 639 7701.

Hakuaika päättyy 8.1.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI- rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
 

Viitekoodi
1-268-17