Open vacancy Esbo stad

Ohjaaja

Esbo stadKuninkaatien 7 B Esbo
Arbetsnyckel: 
2-604-17
Första ansökningsdag: 
8.12.2017
Sista ansökningsdag: 
22.12.2017 15.45
Lön: 
 2315,75 €/kk
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetsbeskrivning

Kuninkaantien asumisyksikkö on ryhmäkoti. jossa on yhdeksän lasten ja nuorten lyhytaikaiseen hoitoon ja asumisvalmennukseen tarkoitettua paikkaa. Asumisyksikössä on yövalvonta. Yksikössä työskentelee sekä ohjaajia että lähihoitajia. Ohjaaja toimii tiimissä sekä ohjaus- että hoitotehtävissä.

Kelpoisuusvaatimus:
Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Arvostamme kokemusta vammaisten henkilöiden parissa työskentelystä.

Organisationsbeskrivning

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, työllisyyspalvelut, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä Vastaava ohjaaja Eija Puhilas 043 826 5187 etunimi.sukunimi@espoo.fi