Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

2 materiaalinhoitajan tointa

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, logistiikka- ja materiaalipalvelutRovaniemi
Arbetsnyckel: 
161815
Första ansökningsdag: 
19.12.2017
Sista ansökningsdag: 
26.1.2018 15.00
Lön: 
TS
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 26.1.2018 klo 15.00 mennessä

KAKSI MATERIAALINHOITAJAN tointa

Toimet ovat Lapin keskussairaalan Logistiikka- ja materiaalipalvelut -tulosyksikössä, joka tuottaa sairaalan sisäiset ja ulkoiset logistiikkapalvelut sekä materiaali- ja hankintapalvelut.

Materiaalihoitajien toimenkuvat ovat työskentelyä hyllytyspalvelussa, monipuolisia materiaalinhoitotehtäviä, laskujen asiatarkastusta ja postilogistiikan hoitamista sekä työskentelyä erilaisissa logistiikan tehtävissä. Tarkemmat toimenkuvat muokataan valittavien henkilöiden vahvuuksien mukaan.

Kelpoisuusehtona toimissa on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Materiaalinhoitajan toimiin valittaville eduksi katsotaan varastoalan logistiikan koulutus tai laajempi soveltuva koulutus, varastotietojärjestelmien käytön hallinta, kokemus taloushallinnosta ja ostotoiminnasta sekä hoitotarvikkeiden tuntemus. Lisäksi arvostamme soveltuvaa työkokemusta ja kokemusta asiakaspalvelusta. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kaikkiin toimiin valituilta odotamme oma-aloitteista ja yhteistyöhakuista työotetta sekä aktiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta, www.kuntarekry.fi tai
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimissa on neljän kuukauden koeaika. Valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön varaesimies Heidi Karasti, 040 821 9994 ja logistiikka- ja materiaalipäällikkö Keijo Tuisku, 040 778 5231. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Rovaniemellä 19.12.2017

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisationsbeskrivning

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Kontaktuppgifter

Varaesimies Heidi Karasti, 040 821 9994 tai logistiikka- ja materiaalipäällikkö Keijo Tuisku (016) 328 5501. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi