Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Johtava lääkäri (Muonio-Enontekiö pth)

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäEnontekis, Muonio
Arbetsnyckel: 
162499
Första ansökningsdag: 
29.12.2017
Sista ansökningsdag: 
27.1.2018 15.00
Lön: 
LS
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Harvoin tarjolla!

JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKA (Muonio-Enontekiön perusterveydenhuolto)

Tule rakentamaan uutta Tunturi-Lappiin.

Muonion ja Enontekiön perusterveydenhuolto liittyi osaksi Lapin sairaanhoitopiiriä 1.10.2017. Tavoitteena on yhdessä pystyä parempaan kuin erikseen. Työtä ohjaavat kahden kunnan yhteensä 4200 asukkaan ja matkailijoiden tarpeet. Sinulta odotamme tahtoa ja sitoutumista lappilaisten perusterveydenhuollon kehittämiseen yhdessä monitaitoisen työyhteisön kanssa. Edellytämme myös soveltuvaa erikoislääkärin tutkintoa. Valinnassa voidaan huomioida myös erikoistumisen loppuvaiheessa oleva lääkäri, jolloin virkasuhde solmitaan määräaikaisena.

Tarjoamme sairaanhoitopiiristä vankan tuen johtamiseen sekä toiminnan ja itsesi kehittämiseen. Työtä rikastuttaa saamelaiskulttuuri ja pohjoissaamen opinnot tarjotaan halutessasi. Muonioon rakennettava uusi terveyskeskus antaa osaltaan työlle hyvät fyysiset puitteet.

Jos vielä sinulle elämänlaatua ovat mielekäs työ, yhteisöllinen elämäntapa, kansainvälisyys, Euroopan puhtain ilma, luonnon kahdeksan vuodenaikaa, tunturit ja kalavedet sekä turvallinen asuin- ja kasvuympäristö, olet etsimämme henkilö.

Lisätietoja tehtävästä antavat: johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277 ja vs. ylilääkäri, tulosaluejohtaja Miia Palo, 040 653 2728. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta 10.11.2017 klo 15.00 mennessä,
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Rovaniemellä 6.10.2017
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisationsbeskrivning

Lapin sairaanhoitopiiri on inhimillisesti tehokas kuntayhtymä, jonka jäsenkuntien alueella asuu 118 000 asukasta. Kansainvälisyys, matkailu sekä saamen kieli ja kulttuuri tekevät toimintaympäristöstämme ainutlaatuisen.

Kontaktuppgifter

Johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277 ja vs. ylilääkäri, tulosaluejohtaja Miia Palo, 040 653 2728. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.