Open vacancy Lovisa stad

Intresserad av vikariat inom grundtryggheten ?

Lovisa stadGrundtrygghetscentralenLovisa
Arbetsnyckel: 
162594
Första ansökningsdag: 
1.1.2018
Sista ansökningsdag: 
31.5.2018 00.00
Lön: 
lön enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Deltidsarbete
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Det finns ströjobb inom grundtrygghetscentralen, vi söker hela tiden vikarier till hemvården, vårdenheterna och till hälsocentralens avdelning.

Vi förutsätter att du är utexaminerad sjukskötare eller hälsovårdare, eller närvårdare, vi beaktar även studerande. Av dig önskar vi ett positivt och aktivt grepp. Kunskaper i bägge inhemska språken räknas som merit. Körkort är nödvändigt inom hemvården.

Om du är intresserad av vikariat hos oss, registrera dig i vårt vikariatregister och fyll i en ansökan genom länken nedan (sök arbetsplats). Efter att vi fått din ansökan kontaktar vi dej för eventuell intervju.

När du kommer på intervju, ta identitetsbeviset och dina examens- och arbetsintyg i original med dig. Om du är studerande, ta ett utdrag ur studieregistret med dig.

Närmare information om oss hittar du på www.lovisa.fi/social- och hälsovård.

Organisationsbeskrivning

Lovisa är en livskraftig kuststad som har nästan 16 000 invånare. För produktionen av välfärdstjänsterna ansvarar stadens ca 1 000 anställda. I Lovisa hittar du både landsbygds- och stadsmiljöer nära havet.
Grundtrygghetscentralen i Lovisa stad erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även till Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor ca 18 700 invånare. Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Kontaktuppgifter

hemvården och vårdenheterna: serviceansvarig Monica Sund, tfn 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi
hälsocentralens avdelning: tf ledande skötare Senja Kangas, tfn 044 505 1978, senja.kangas@loviisa.fi