Open vacancy Somero stad

Kehittämisasiantuntija

Somero stadSomeron kaupunki, Hallinto- ja talousSomero
Arbetsnyckel: 
164101
Första ansökningsdag: 
12.1.2018
Sista ansökningsdag: 
5.2.2018 15.00
Lön: 
3200 €/kk
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Tehtävän kuvaus

Haemme Someron kaupungin elinkeinotoimeen kehittämisasiantuntijaa.
Kehittämisasiantuntijana tehtäväsi on koordinoida kaupungin yrityspalveluja sekä erilaisten elinvoima- ja kehittämishankkeiden toteutusta. Hyödynnät työssäsi hanketukimahdollisuuksia ja toimit yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kaupungin eri toimialojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme elinkeinoelämän, hankemaailman ja julkishallinnon tuntemusta sekä muina ominaisuuksina oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja luovaa ajattelua.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitulta henkilöltä edellytetään terveydentilaa koskevaa selvitystä (lääkärintodistus) ennen viranhoidon aloittamista.

Hakemukset pyydetään jättämään viimeistään 5.2.2018 kello 15 Kuntarekryyn osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut suoritetaan 22. ja 23.2.2018.

Organisationsbeskrivning

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Kontaktuppgifter

kaupunginjohtaja Sami Suikkanen, 044 7791 200
elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo, 044 7791 282