Open vacancy Haapavesi stad

Sosiaaliohjaaja

Haapavesi stadHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Arbetsnyckel: 
164138
Första ansökningsdag: 
12.1.2018
Sista ansökningsdag: 
29.1.2018 12.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
19.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haapaveden kaupunkilla on avoinna yksi sosiaaliohjaajan virka perhe- ja sosiaalipalveluissa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat mm. sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten ja lastensuojeluilmoitusten käsittely sekä työparina toimiminen sosiaalityöntekijän ja perhetyön tiimin kanssa. Arvostamma mahdollista aiempaa työkokemusta lasten ja perheiden palveluissa, sosiaaliohjaajan tehtävistä ja /tai muusta sosiaalityöstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomi (AMK) tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto ja ammattihenkilölaillistus. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosterkisteriote Palkkaus KvTes mukainen.

Organisationsbeskrivning

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palveluja myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Kontaktuppgifter

Perhe-ja sosiaalipalvelupäällikkö Airi Juntunen, puh. 044-7591 271, sähköposti airi.juntunen@haapavesi.fi