Open vacancy Loppi kommun

Lähihoitaja

Loppi kommunLopen kunta, Perusturvalautakunta, Kehitysvammaisten palvelut, nuorten asuntola KallioLoppi
Arbetsnyckel: 
164167
Första ansökningsdag: 
12.1.2018
Sista ansökningsdag: 
26.1.2018 15.00
Lön: 
2160,27 e/kk
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-30.6.2018. Tehtävän sijoituspaikka on tällä hetkellä nuorille suunnattu kehitysvammaisten asuntola Kallio. Asuntola sijaitsee Mäntykodin ja Kuuselan kanssa samassa pihapiirissä Lopen kirkonkylällä. Asukkaita on neljä-kuusi lyhytaikaishoitomahdollisuus huomioon ottaen. Työ on pääaääntöisesti yötyötä, johon kuuluu myös viikonlopputyötä. Hakemukset pyydetään tekemään perjantaihin 26.1.2018 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Hygieniaosaaminen ja lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Työntekijöitä avustetaan tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2160,27 euroa/kk.

Organisationsbeskrivning

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin noin 8100 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista, sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Loppi on savuton kunta.

Kontaktuppgifter

Kehitysvammaisten asumisyksiköiden hallinnollinen esimies Kaija Männistö, p. 040 330 6062, kaija.mannisto@loppi.fi