Open vacancy Haapavesi stad

Perheohjaajan toimi

Haapavesi stadHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Arbetsnyckel: 
164188
Första ansökningsdag: 
12.1.2018
Sista ansökningsdag: 
29.1.2018 12.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haapaveden kaupungilla on avoinna yksi perheohjaajan toimi perhe- ja sosiaalipalveluissa. Perheohjaaja tekee työtä lapsiperheissä. Perheohjaajan työparina toimii lastensuojelun sosiaaliohjaaja - ja sosiaalityöntekijä sekä perhetyön tiimi. Arvostamme mahdollista aiempaa työkokemusta lasten ja perheiden palveluissa. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomi (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto ja ammattihenkilölaillisuus. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus on KVTES:in mukainen.

Organisationsbeskrivning

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palveluja myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Kontaktuppgifter

Perhe-ja sosiaalipalvelupäällikkö Airi Juntunen, puh. 044-7591 271, sähköposti airi.juntunen@haapavesi.fi, perheohjaaja Sari Niemelä, puh. 044-7591 599, sähköposti sari.niemela@haapavesi.fi