Open vacancy Sibbo kommun

Sjukskötare

Sibbo kommunSocial- och hälsovårdsavdelningen, Service för äldreSibbo
Arbetsnyckel: 
164218
Första ansökningsdag: 
12.1.2018
Sista ansökningsdag: 
1.2.2018 14.00
Lön: 
AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.3.2018
Arbetsbeskrivning

Den vårdenheten Sommarvind erbjuder dygnet runt boendeservice för 16 klienter. Enheten ligger i Nickby invid goda trafikförbindelser. Vi erbjuder våra boende en trygg vård som utgår från deras individuella behov samt en hemtrevlig boendemiljö. Vår arbetsgemenskap är utvecklingsinriktad och trevlig.

Är du proffs på äldreomsorg och genuint intresserad av att främja de äldres välbefinnande, hälsa och sociala aktivitet?

Vi söker nu en sjukskötare till enheten för effektiverat serviceboende Sommarvind fr.o.m. 1.3.2018 eller enligt överenskommelse.

Till arbete hör sjukskötare uppgifter samt att planera och leda arbetsuppgifter och uppfölja förverkligandet på enheten. Sjukskötarens arbetsuppgifter är främst att stöda klientens fungerande i vardagen, tyngdpunkten i enhetens arbete ligger på rehabiliterande och aktiverande verksamhet både individuellt och i grupp. Arbetet utförs som mångprofessionellt samarbete och anhörigas deltagande och att visa hänsyn och stöd för de anhöriga utgör en väsentlig del av vår enhets vård. Arbetet förutsätter goda interaktions- och teamarbetsfärdigheter.

Behörighetskraven för befattningen är sjukskötarexamen samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet av äldreomsorg i boendeservice.

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter, en trevlig arbetsgemenskap samt en möjlighet att utveckla din yrkeskunskap.

Arbetet utförs i två skift och lönen bestäms enligt AKTA, prövotiden är sex månader. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 1.2.2018 kl. 14 via länken nedan. Intervjun ordnas 12.2.2018 klo 13.30. Vid eventuell intervju ska examens- och arbetsintyg i original visas upp.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö.

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ger avdelningsskötare Tina Lindgren tel. 0401914515 eller tina.lindgren(at)sipoo.fi