Open vacancy Borgå stad

Sommarjobb, teamansvarig för Help-turistrådgivare

Borgå stadTurism- och marknadsföringsenhetBorgå
Arbetsnyckel: 
165765
Första ansökningsdag: 
5.2.2018
Sista ansökningsdag: 
23.2.2018 15.00
Lön: 
2 120 €/månad
Arbetets karaktär: 
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
7.6.2018
Arbetsbeskrivning

Turism- och marknadsföringsenheten i Borgå stad söker en teamansvarig för Borgå Help-turistrådgivare för sommarsäsongen 7.6-2.9.2018. Endast de sökande som kan jobba under hela säsongen beaktas.

Ditt arbete handlar om att möta turister och ge dem råd ute på stan i centrum samt på sommarturistbyrån i Gamla kaplansgården. Till uppgifterna hör också att producera innehåll på sociala medier, såsom Instagram. Som Borgå Help-turistrådgivare har du med dig en GPS-apparat. Med hjälp av en digital tjänst kan turister se på kartan var den närmaste turistrådgivaren finns.

Som teamansvarig leder du ditt team av Borgå Help-turistrådgivare till topprestation genom att vara ett positivt exempel. Du spelar en viktig roll i att höja stämningen i teamet och utvecklar modigt teamets verksamhet. Du svarar för att den dagliga operativa verksamheten fungerar.
I arbetet krävs goda kunskaper i finska, engelska och svenska eller ryska. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

En framgångsrik skötsel av arbetet förutsätter att du på eget initiativ kan börja tala med turister och att du har intresse för att bekanta dig med det mångsidiga turismutbudet i Borgå. Sökanden bör vara myndig .Av sökanden förutsätts minst några års erfarenhet av kundbetjäning. Tidigare erfarenhet av chefsuppgifter räknas som merit.

Turistinformationen har öppet sju dagar i veckan mån-fre kl. 10-18 och lör-sön kl. 11-17. Arbetet omfattar kvälls- och veckoslutsarbete. Lönen är 2 120 €/månad. Prövotiden är en månad.

Skicka din ansökan senast fredagen 23.2.2018 före kl. 15.00 via länken nedan Sök arbetsplats.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Ytterligare information ger marknadsföringsplanerare Tanja Peisala, tfn 040 489 9802, tanja.peisala@porvoo.fi (inga ansökningar per e-post)