Open vacancy Sibbo kommun

Chaufför

Sibbo kommunTeknik och miljö, Gator och grönområdenSibbo
Arbetsnyckel: 
165780
Första ansökningsdag: 
1.2.2018
Sista ansökningsdag: 
28.2.2018 16.00
Lön: 
TIM-AKA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.4.2018
Arbetsbeskrivning

Sibbo är en växande och utvecklande tvåspråkig skärgårdskommun i närheten av Helsingfors. Avdelningen för teknik och miljö i Sibbo kommun erbjuder kommuninvånarna en trivsam, trygg och fungerande livsmiljö genom att låta bygga och underhålla kommunalteknik och verksamhetslokaler, genom att styra och övervaka byggandet i kommunen samt genom att koordinera och förverkliga kommunens investeringar. Enheten Gator och grönområden sköter bl.a. om byggande och skötseln av trafikleder, torg, parker och lekplatser samt om skogsvården.

Vi söker nu en timavlönad chaufför till ett vikariat för tiden 2.4.2018- 31.7.2019.

Till arbetsuppgifterna hör jobb som chaufför av lastbil och hjullastare samt andra uppgifter angående underhåll av gator.

Av arbetstagaren förutsätts antingen lämplig yrkesutbildning eller tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt BC -körkort. Yrkeskompetens för chaufför och kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit.

Lönen bestäms enligt TIM-AKA och i arbetsförhållandet tillämpas 6 månaders prövotid. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vänligen lämna in ansökningarna senast 28.2.2018 kl. 16.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ger tf. områdesmästare Jim Hindsberg 050 5544 527