Open vacancy Borgå stad

Ledningens assistent

Borgå stadFörvaltningsledning Borgå
Arbetsnyckel: 
165804
Första ansökningsdag: 
8.2.2018
Sista ansökningsdag: 
26.2.2018 12.00
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.5.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Borgå stad erbjuder utmanande och intressanta uppgifter i en kraftigt växande stad med över 50 000 invånare.

Vi söker nu ledningens assistent till ordinarie arbetsavtalsförhållande från 1.5.2018 eller enligt överenskommelse.

Ledningens assistent är i första hand stadsdirektörens assistent. Till ansvarsområdena för ledningens assistent hör också att bereda tjänsteinnehavarbeslut, ha ansvar för arrangemangen för resor, möten och evenemang samt arrangemangen angående finländska och utländska stadens gäster. I arbetet ingår också olika kommunikativa uppgifter, ledningens assitent ska bl.a. bereda olika förslag och producera innehåll i olika kommunikationskanaler.

Behörighetskravet är lämplig högskoleexamen och goda muntliga kunskaper i de inhemska språken. Framgången i uppgiften förutsätter förutom goda muntliga kunskaper också goda skriftliga kunskaper i båda inhemska språken och goda kunskaper i engelska. Det är en fördel om du har erfarenhet av uppgifter som ledningens assistent eller andra krävande assistentuppgifter samt mångsidiga kommunikativa uppgifter. Vi förväntar oss att du också kan använda sociala medier och kan producera innehåll i olika kommunikationskanaler.

Vi uppskattar god organisationsförmåga, initiativrikedom, god förmåga till växelverkan, god kundserviceattityd, flexibilitet och noggrannhet samt förmåga till självständigt och förtroendefullt arbete. Vi förutsätter att du har god kompetens av MS Office-program

Lönen fastställs enligt kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet. Arbetstiden är 36,75 timmar/vecka. Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Befattningen har en prövotid på 6 månader.

Skicka din ansökan senast 26.2.2018 kl. 12 via länken nedan.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Tf. förvaltningsdirektör Roope Lenkkeri ger upplysningar om arbetsuppgifterna, tfn 040 867 7515, roope.lenkkeri@porvoo.fi.