Open vacancy Borgå stad

Säsongarbetare, Underhåll

Borgå stadKommunteknikBorgå
Arbetsnyckel: 
166154
Första ansökningsdag: 
4.2.2018
Sista ansökningsdag: 
5.3.2018 09.00
Arbetets karaktär: 
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
3.4.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Kommuntekniken söker säsongsarbetare till kontoret, gatuunderhållet och hamnarna under tiden april - oktober. Arbetsförhållandenas längd varierar beroende på uppgifterna. Arbetet börjar 3.4.2018 eller enligt överenskommelse.

- Om du söker arbete vid gatuunderhållet och hamnarna räknas minst B-körkort, utbildning i vägsäkerhet och erfarenhet av arbete med maskiner och utrustning som merit.
- Av kontorsarbetaren/wc-vaktmästaren förutsätts 18 års ålder, en hjälpsam attityd och språkkunskaper
(åtminstone finska, svenska och engelska).

Vi önskar att du har en aktiv och positiv attityd, förmåga och vilja att utföra fysiskt arbete samt noggrannhet. Av alla sökande förutsätter vi kunskap i finska och/eller svenska. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Skicka din ansökan senast 5.3.2018 kl. 9.00 via länken nedan.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Mera information: gatuunderhåll och verkstaden: ville.kaasinen@porvoo.fi och hamnen: janita.pihlaja-wickholm@porvoo.fi samt kontoret: hanna.linna-varis@porvoo.fi. Inga telefonförfrågningar eller textmeddelanden.