Open vacancy Borgå stad

Säsongarbetare, Byggande

Borgå stadKommunteknikBorgå
Arbetsnyckel: 
166165
Första ansökningsdag: 
4.2.2018
Sista ansökningsdag: 
5.3.2018 09.00
Arbetets karaktär: 
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
3.4.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Kommunteknikens enhet för byggande söker säsongsarbetare för arbetsledning, mätning, grön- och gatubyggande under tiden april-november, 3-8 månader. Jobbet börjar 3.4.2018 eller enligt överenskommelse.

Utbildning och arbetserfarenhet inom branschen samt färdigheter att hantera maskiner och utrustning som används vid bygg-/mätningsarbeten räknas som merit. Om du har ett giltigt intyg om utbildning i vägsäkerhet, räknas det också som merit.

Vi önskar att du har en aktiv och positiv attityd, förmåga och vilja att utföra fysiskt arbete utomhus, samt punktlighet. Vi förutsätter också att du har fyllt 18 år och kan finska och/eller svenska.

Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Skicka din ansökan senast 5.3.2018 kl. 9.00 via länken nedan.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Mera information: seija.kindstedt@porvoo.fi
Inga telefonförfrågningar eller textmeddelanden.