Open vacancy Borgå stad

Närvårdare, östra hemvården

Borgå stadHemvårdens östra områdeBorgå
Arbetsnyckel: 
166227
Första ansökningsdag: 
9.2.2018
Sista ansökningsdag: 
26.2.2018 12.00
Lön: 
Enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
26.3.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker närvårdarvikarie för tiden 26.3.2018- 6.2.2019 eller enligt överenskommelse. Första placeringsstället är östra hemvårdsområdet.

Vi erbjuder ett trevlig arbetskollektiv som stödjer din yrkesmässiga utveckling och som arbetar i team med ett rehabiliterande grepp om arbetet. Arbetet är periodarbete i två skift.

Behörighetskravet är lämplig grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit.

Vi värdesätter förmågan att fungera som medlem i en multiprofessionell arbetsgrupp, en ansvarsfull inställning, förmåga att anpassa sig till förändringar samt färdigheter att utveckla den egna yrkesskickligheten och arbetsenhetens verksamhet. Körkort är nödvändigt och möjlighet att använda egen bil är önskvärt.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Befattningen har en prövotid på 6 månader.

Skicka din ansökan senast 26.2.2018 före kl.12 via länken nedan.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över
50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Tilläggsinformation ges av hemvårdsledare Ann-Catrin Tapanainen tfn 0400 690 983.