Open vacancy Sibbo kommun

Närvårdare, Solgränd

Sibbo kommunTilläggsuppgifter ger avdelningsskötare Tina Lindgren tel. 0401914515 eller tina.lindgren(at)sipoo.fiSibbo
Arbetsnyckel: 
166807
Första ansökningsdag: 
2.2.2018
Sista ansökningsdag: 
1.3.2018 14.00
Lön: 
AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
19.3.2018, eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Den vårdenheten Solgränd erbjuder dygnet runt boendeservice för 16 klienter med minnesstörningar. Enheten ligger i Nickby invid goda trafikförbindelser. Vi erbjuder våra boende en trygg vård som utgår från deras individuella behov samt en hemtrevlig boendemiljö. Vår arbetsgemenskap är utvecklingsinriktad och trevlig.

Är du proffs på äldreomsorg och genuint intresserad av att främja de äldres välbefinnande, hälsa och sociala aktivitet?

Vi söker nu en närvårdare till en ordinarie befattning fr.o.m. 19.3.2018 eller enligt överenskommelse.

Närvårdarens arbetsuppgifter och förverkligande av funktionell vardag stöder klientens fungerande i vardagen och samarbete med anhöriga. Tyngdpunkten i enhetens arbete ligger på både fysiskt och socialt rehabiliterande samt funktionsupprätthållande aktiverande verksamhet både individuellt och i grupp ss. motion, utevistelse och olika aktivitets stunder.

Kompetenskraven är närvårdare examen med inriktning inom äldreomsorg, sjukvård och omsorg eller rehabilitering. Förutom detta förutsättas goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga muntliga kunskaper i det andra inhemska språket. Tidigare arbetserfarenhet från äldres boendeservice samt intresse för konst och motion ses som en fördel för den sökande.

Förutom god bemötande förmåga förutsätter uppgiften intresse att fördjupa sig i en annan persons behov och önskemål. Vidare värdesätter vi vilja att aktivt utveckla rehabiliterande arbetsätt.

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter, en trevlig arbetsgemenskap samt en möjlighet att utveckla din yrkeskunskap.

Arbetet är treskiftesarbete och lönen bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA). Prövotiden är sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Ansökningen lämnas in via länken nedan senast 1.3.2018 kl. 14. Studie - och arbetsintyg i original behandlas vid eventuell intervju. Gruppintervjun ordnas 8.3.2018 klo 13.30.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ger avdelningsskötare Tina Lindgren tel. 0401914515 eller tina.lindgren(at)sipoo.fi