Open vacancy Borgå stad

Sommarjobb för unga 2018

Borgå stadBorgå stadBorgå
Arbetsnyckel: 
167185
Första ansökningsdag: 
5.2.2018
Sista ansökningsdag: 
6.3.2018 14.00
Lön: 
949,26 €
Arbetets karaktär: 
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
Enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Är du född under tiden 1.1.1995–31.12.2002 och har inte tidigare varit sommararbetare på Borgå stad? Då ska du absolut söka sommarjobb hos oss!

Borgå stad erbjuder för unga bl.a. kontorsarbete, kundserviceuppgifter, städ- och köksarbete, vård av barn och äldre samt park- och underhållsarbeten. Det finns totalt 103 sommarjobb för unga.

Sommarjobb fattar totalt 120 timmar. Anställningen varar i regel fyra veckor och arbetstiden är sex timmar om dagen. Arbetsperioden kan vid behov vara också en tre veckors period om det är ändamålsenligt till exempel på grund av arbetsstället eller transportarrangemang, då förlängs den dagliga arbetstiden i motsvarande mån.

För vissa uppgifter krävs 18 års ålder, bl.a. arbete som förutsätter kundbetjäning. Stadens sektorer gör valen på basis av ansökningar och intervjuer. De som studerar inom vårdbranschen uppmanas att söka sommarjobb inom den egna branschen. För dem finns en egen arbetsplatsannons.

OBS! Du kan primärt söka högst ett jobb. Du kan skriva ett annat alternativ i fältet för tilläggsuppgifter. Om du tidigare har haft sommarjobb för unga hos Borgå stad, kan du tyvärr inte bli vald.

De som blivit valda meddelas skriftligt eller per e-post före 13.4.2018. Namnen på de valda ges enligt personuppgiftslagen inte ut.

Lönen är 6,77 €/timme, totalt 949,26 € för 120 timmar och innehåller semesterersättningen och semesterpeng

Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Skicka din sommarjobbansökan senast 6.3.2018 kl. 14.00 via länken Sök arbetsplats.
Skapa eget användarnamn och lösenord (om du inte ännu har dem) och logga in på Kuntarekry. Kom ihåg eller spara ditt användarnamn och lösenord, du kan behöva dem senare. Ansökningarna behandlas också helt elektroniskt.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Tilläggsinformation ger byråsekreterare-planerare Eeva Pulkkinen, tfn 040 865 4484