Open vacancy Hangö stad

Sysselsättningskoordinator

Hangö stadHangö stad, CentralförvaltningenBoulevarden 6Hangö
Arbetsnyckel: 
167709
Första ansökningsdag: 
7.2.2018
Sista ansökningsdag: 
26.2.2018 16.00
Lön: 
AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Hangö stad söker

SYSSELSÄTTNINGSKOORDINATOR

till ordinarie befattning

Sysselsättningskoordinatorn arbetar på personalavdelningen inom stadens centralförvaltning.

Sysselsättningskoordinatorns uppgift är att främja sysselsättningen, speciellt för långtidsarbetslösa. I arbetsuppgifterna ingår koordinering, utveckling och förverkligande av stadens sysselsättningstjänster i samarbete med socialservicecentralen och ungdomsväsendet, kundrådgivning, samarbete med intressenter och företag samt kommunikation gällande sysselsättningsfrågor.

För att sköta uppgiften framgångsrikt förutsätts för uppgiften lämplig utbildning, kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar och erfarenhet från liknande uppgifter samt god kunskap i båda inhemska språken.

Vi söker dig som har ett självständigt, aktivt och resultatinriktat arbetssätt. Du är en problemlösare som ser möjligheter. Du har god människokännedom och interaktionsförmåga, du nätverkar och samarbetar bra med olika människor och aktörer.

Ansökan skickas via www.kuntarekry.fi senast 26.2.2018 kl. 16. Även skriftliga ansökningar beaktas.

Innan befattningen tas emot ska den som väljs till befattningen uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd. Vid besättandet av befattningen tillämpas en fyra (4) månaders prövotid.

Organisationsbeskrivning

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Hangö är en rökfri kommun.

Kontaktuppgifter

Personalchef Nina Granqvist, tfn 019 220 3240