Open vacancy Närpes stad

Byggnadsinspektör

Närpes stadNärpes stad, tekniska avdelningenNärpes
Arbetsnyckel: 
167769
Första ansökningsdag: 
8.2.2018
Sista ansökningsdag: 
2.3.2018 15.00
Lön: 
enligt TS
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Tekniska nämnden i Närpes lediganslår en tjänst som byggnadsinspektör vid byggnadstillsynen. Till arbetsuppgifterna hör att arbeta som byggnadsinspektör samt att sköta kansli- och sekreteraruppgifter åt sektionen för byggnadstillsyn. Byggnadstillsynen står inför nya utmaningar i framtiden och den person vi söker skall vara villig att följa med utvecklingen och lära sig nya saker. Byggnadstillsynen använder ett omfattande datasystem (FACTA) som hela tiden utvecklas.

Av sökande förutsätts byggnadsingenjörs-, byggmästarexamen (YH) eller motsvarande tidigare examen. Goda kunskaper i svenska och finska samt erfarenhet av byggnadsverksamhet är en fördel.

Tjänsteinnehavarens uppgifter kan komma att ändras och preciseras beroende på utvecklingen inom tekniska sektorn. Lön utgår enligt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal för teknisk personal. Tjänsten är heltid.

Tjänsten tillträds snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Godtagbart läkarintyg skall inlämnas före tillträdet. En prövotid på 6 månader tillämpas.

Ansökan inlämnas via www.kuntarekry.fi senast 2.3.2018 kl 15.00.

Organisationsbeskrivning

Närpes stad har 630 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!

Kontaktuppgifter

ledande byggnadsinspektör Björn Snickars tfn 040-1600629, e-post bjorn.snickars@narpes.fi.