Open vacancy Sibbo kommun

Vattenförsörjningsinstallatör

Sibbo kommunVattentjänstverket Sibbo VattenSibbo
Arbetsnyckel: 
167820
Första ansökningsdag: 
8.2.2018
Sista ansökningsdag: 
1.3.2018 16.00
Lön: 
TIM-AKA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun, där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

Vattentjänstverket Sibbo Vatten producerar kommunens vattentjänster och ansvarar för underhållet av sin egendom, byggandet av nätverk samt den allmänna utvecklingen av verksamheten.

Vi söker nu för ordinarie befattningen två vattenförsörjningsinstallatörer.

Din uppgift är att i vattentjänstverkets underhållsgrupp fungera inom uppgifter som omfattar installation, reparation, underhåll och service. Därtill sköter du om skicket på vattentjänstverkets nätverksegendom med tillhörande anläggningar. De viktigaste uppgifterna omfattar beställningsarbeten, reparationer som planerats samt plötsliga reparationer. Till uppgiften hör också skyldigheten att efter inskolningsperioden delta i vattentjänstverkets beredskapsverksamhet.

När du kommer till oss på jobb får du en mångsidig och utmanande uppgift i en trevlig miljö, invid goda trafikförbindelser alldeles i närheten av Helsingfors. Vi erbjuder dig en möjlighet att utveckla din yrkeskunskap, stöd från en trevlig arbetsgemenskap samt en utsiktsplats över utvecklingen av tjänsterna i en växande kommun.

I uppgiften förutsätts antingen lämplig yrkesutbildning eller tillräcklig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt körkort. Dessutom krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Erfarenhet av vattentjänstbranschen ses som en fördel.

Lönen bestäms enligt det kommunalt arbetskollektivavtal för timavlönade (TIM-AKA). Prövotiden är sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.
Vänligen lämna in din ansökan senast 1.3.2018 kl. 16 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ger affärsverksdirektör Matti Huttunen, puh. 09 2353 6910, matti.huttunen(at)sibbo.fi.