Open vacancy Sibbo kommun

Vikariera på daghem

Sibbo kommunSibbo kommun, Tjänster för småbarnsfostranSibbo
Arbetsnyckel: 
168115
Första ansökningsdag: 
12.2.2018
Sista ansökningsdag: 
13.3.2018 16.00
Lön: 
Enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Timjobb
Anställningens längd: 
Vikariat
Arbetet börjar: 
13.3.2018
Arbetsbeskrivning

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun, där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Sibbo är en rökfri kommun.

Vi söker vikarier med genuint intresse för barnvårdsarbete för olika långa vikariat dvs. kortjobb på finsk- och svenskspråkiga daghem i Sibbo.

Uppgifter är barnskötare och daghemassistent. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor.

Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och en utbildning i branschen ses som ett plus, men hos oss kan du även samla på erfarenhet i branschen genom att jobba som vikarie. Av vikarier inom dagvården förutsätter vi 18 års ålder samt för dem som arbetar med barn ett ikraftvarande lagenligt (504/2002) brottsregisterutdrag.

Fyll i ansökan om kortjobb via länken nedan. Om du inte tidigare har registrerat dig på webbplatsen Kommunrekry.fi ber systemet att du först registrerar dig, varefter du kan logga in och fylla i ansökan.
Obs! Kom ihåg att välja Sibbo i fältet "landskap/kommun" där du vill jobba.

De sökande kallas till arbetsintervju vid behov, och sedan är det möjligt för dig att få vikariaterbjudanden via SMS eller Kuntarekrys vikariatkalender.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Kontaktuppgifter

Tilläggsinformation ger personalsakkunnig Ilona Tenhunen, tfn 040 687 3049, ilona.tenhunen(at)sibbo.fi.