Open vacancy Borgå stad

Matserviceplanerare

Borgå stadKostserviceenhetenBorgå
Arbetsnyckel: 
166109
Första ansökningsdag: 
12.2.2018
Sista ansökningsdag: 
26.2.2018 12.00
Lön: 
Enligt AKTA
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
15.3.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Affärsverket Borgå lokalservice söker till kostserviceenhetens ledning en

MATSERVICEPLANERARE

till ett ordinarie arbetsavtalsförhållande från 15.3.2018 eller enligt överenskommelse.

Högklassig mat och kundernas smidiga vardag är viktiga för oss. Vi tillreder dagligen cirka 10 000 lunchportioner för daghemmets och skolans kunder samt klienter inom äldreomsorgen. Vi vill vara föregångare och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet. Ibruktagningsskedet av det nya centralköket pågår fram till augusti. Centralköket levererar huvudrätten till cirka 60 olika servicekök.

I dina uppgifter ingår uppgiften som administratör för det nuvarande verksamhetsstyrningssystemet. Din sakkunnighet utnyttjas i upphandlingsprocessen för det nya verksamhetssyrningssystemet, och du ansvarar för ibruktagandet av det nya programmet. Därtill utbildar du och handleder de som använder verksamhetsstyrningssystemet. Du planerar matlistor tillsammans med produktionscheferna och ansvarar för genomförandet av näringsrekommendationer för de olika bespisningsgrupperna.

Vi uppskattar
- Goda färdigheter i växelverkan och kommunikativa färdigheter.
- Entusiastiskt, självständigt och ansvarsfullt sätt att arbeta samt förmåga att arbeta självständigt.

Behörighetsvillkoren är högskoleexamen eller annan lämplig utbildning. Muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit.

Lönen fastställs enligt arbetets svårighetsgrad och de andra anställningsvillkoren fastställs enligt AKTA. Arbetstid 38,75 t/vecka. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 26.2.2018 kl. 12. Sök arbetsplatsen genom länken.

Organisationsbeskrivning

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Kontaktuppgifter

Ytterligare uppgifter ger kostservicechef Birgitta Creutziger tfn 040 482 2301, birgitta.creutziger@porvoo.fi eller kostserviceplanerare Erik Iivari, erik.iivari@porvoo.fi tfn 040 489 9845