Open vacancy Sibbo kommun

Socialarbetare

Sibbo kommunSocial- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för barn, ungdomar och familjerSibbo
Arbetsnyckel: 
168439
Första ansökningsdag: 
13.2.2018
Sista ansökningsdag: 
6.3.2018 14.00
Lön: 
3400
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
12.3.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Sibbo är Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun i närheten av huvudstadsregionen. Kommunens tjänster för barn, unga och familjer primära syfte är att stödja familjerna så att barnen kan växa upp och utvecklas i en trygg miljö där deras behov tillgodoses. Våra arbetslokaler är belägna i Nickby i Sibbo kommuns nya social- och hälsocentral. Bussförbindelserna till Nickby är smidiga, bland annat från Helsingfors och Sibbo hör till HRT-området.

Vi söker nu till vårt team en socialarbetare för stadigvarande tjänst fr.o.m. 12.3.2018, eller början enligt överenskommelse.

Tjänsten är ny och inrättas inom socialarbetet för barnfamiljer som ansvarar för klientrelationer enligt socialvårdsplagen. Vi söker en person som har en gedigen yrkeskunskap inom socialarbetet och vars uppgift är att fungera som socialarbetare för barn som är i behov av särskilt stöd.

Som socialarbetare i Sibbo har du en möjlighet att utveckla nya arbetsmodeller och utföra ett effektivt socialarbete tillsammans med vårt professionella och glada team. Till teamet hör utöver den nya tjänsteinnehavaren också 2 socialarbetare, 2 specialsocialhandledare, 4 socialhandledare, 3 familjearbetare och en ledande socialarbetare. Vi arbetar på social- och hälsostationen, vilket gör det möjligt för oss att samarbeta med ett omfattande nätverk av yrkesproffs.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö, stöd från en trevlig arbetsgemenskap samt goda möjligheter att utveckla ditt eget kunnande.

Behörighetsvillkoren är behörighet som socialarbete enligt lagen om yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015 (7 §, 32 §) samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken. Vi önskar att de sökande känner till socialvårdslagen och barnskyddsarbetet, är bra på att arbeta i team och kan arbeta självständigt.

Lönen för heltidsanställd socialarbetare som fyller behörighetsvillkoren är 3400 euro/månad + eventuella erfarenhetstillägg och språktillägg. Prövotiden är sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan valet fastställs samt ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Vänligen lämna in ansökningarna senast 6.3.2018 kl.14.00 via länken nedan. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Organisationsbeskrivning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Kontaktuppgifter

På förfrågningar svarar ledande socialarbetare Katarina Alhovuori, tfn 09 2353 6540 eller katarina.alhovuori(at)sibbo.fi