Open vacancy Ingå kommun

Sommarjobbare

Ingå kommunInkoon kuntaIngå
Arbetsnyckel: 
168541
Första ansökningsdag: 
13.2.2018
Sista ansökningsdag: 
4.3.2018 23.59
Arbetets karaktär: 
Sommarjobb
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
4.6.2018
Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i en växande, dynamisk och välmående kommun med 6 000 invånare, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Ingå kommun söker

SOMMARJOBBARE

som kan hjälpa oss med olika uppgifter under de livliga sommarmånaderna. Det kan handla om att tipsa långväga gäster om restauranger och sevärdheter i vår turistinfo eller sköta om servicen i gästhamnen.

Är du glad, utåtriktad, språkkunnig, flexibel och beredd att jobba både veckoslut och kvällar? Då är du kanske den vi är på jakt efter. För att framgångsrikt sköta jobbet behövs muntliga kunskaper i svenska och finska. Övriga språkkunskaper ses som merit.

Lämna in din ansökan via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi) senast 4.3.2018. Berätta vad du helst vill jobba med och varför just du passar till uppgiften. Vi vill också veta hur länge du skulle vilja jobba.

Organisationsbeskrivning

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.

Kontaktuppgifter

Tilläggsuppgifter ges av tf. personalchef Jeanette Bäckström tel. 09-295 15 374 eller via e-post jeanette.backstrom(at)inga.fi.