Open vacancy Kittilä kommun

3 Lähihoitaja pysyvää työsuhdetta

Kittilä kommunKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15Kittilä
Arbetsnyckel: 
171569
Första ansökningsdag: 
6.3.2018
Sista ansökningsdag: 
28.3.2018 15.00
Lön: 
KVTES
Arbetets karaktär: 
Skiftarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Sopimuksen mukaan.
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana 3 lähihoitajan pysyvää työsuhdetta. Alkusijoituspaikkana on palvelutalo Metsola, jossa asuu kehitysvammaisia ihmisiä ja ikäihmisiä.

Hakijoilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Kokemus työskentelystä palveluasumisessa katsotaan eduksi. Hakijan joustavuus, motivoituneisuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työnantaja arvostaa.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia. Työsuhteet ovat Kittilän kuntaan ja koeaika on 4 kk. Työn aloittamisajankohta sovitaan erikseen. Valittujen tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto ennen työsuhteen vastaanottamista.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, todistus voimassa ole-vasta hygieniapassista sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen todistus annetuista rokotuksista ja tieto soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 28.3.2018 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoit-teeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen(at)kittila.fi tai palvelutalo Metsolan vastaava hoitaja Merja Korva, puh. 0400 356 481, merja.korva(at)kittila.fi