Open vacancy Lovisa stad

Psykolog

Lovisa stadGrundtrygghetscentralenLovisa
Arbetsnyckel: 
171596
Första ansökningsdag: 
6.3.2018
Sista ansökningsdag: 
29.3.2018 12.00
Lön: 
3 660 euro
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
2.5.2018
Arbetsbeskrivning

Vi söker en psykolog till Lovisa familjerådgivning. På familjerådgivningen jobbar en psykolog och en socialarbetare. Familjerådgivningen ingår i psykosociala enhetens multiprofessionella team.

Vi erbjuder ett intressant arbete i en kunnig arbetsenhet. Arbetet är mångsidigt och innehåller stödbesök och vårdarbete med barn, ungdomar samt deras föräldrar. Arbetet förutsätter flexibilitet och förmåga att kunna jobba både självständigt och som medlem av ett multiprofessionellt team och nätverk.

Till psykologens uppgifter hör bl.a kartläggning av familjesituationen, psykologisk utvärdering av barn och unga samt planering av vård och rehabilitering i samarbete med arbetsparet eller det mångprofessionella nätverket.

Arbetet börjar 2.5.2018 eller enligt överenskommelse.

Kompetenskrav; legitimerad psykolog. Specialiseringsutbildning inom uppfostran eller familjerådgivning, eller annan motsvarande specialiseringsutbildning som ger beredskap att möta barn och familjer räknas som merit. Arbetserfarenhet inom familjerådgivning, terapeutiskt arbete med barn, unga och familjer räknas som fördel, samt erfarenhet av att leda grupper. Uppgiften kräver kunskaper i båda inhemska språken.

Till befattningen vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid om fyra månader tillämpas.

Organisationsbeskrivning

Lovisa är en livskraftig kuststad som har nästan 16 000 invånare. För produktionen av välfärdstjänsterna ansvarar stadens ca 1 000 anställda. I Lovisa hittar du både landsbygds- och stadsmiljöer nära havet. Grundtrygghetscentralen i Lovisa stad erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även till Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor ca 18 700 invånare. Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Kontaktuppgifter

servicechef Jaana Iivonen, tfn 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi