Open vacancy Brahestads stad

Työpajaohjaaja

Brahestads stadRaahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Hanketoiminta ja kehittäminenRantakatu 7 ABrahestad
Arbetsnyckel: 
176101
Första ansökningsdag: 
4.4.2018
Sista ansökningsdag: 
30.4.2018 23.59
Lön: 
1 971,44
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
14.5.2018
Arbetsbeskrivning

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa
Työssäsi osallistut päivittäiseen Café Kampus -pajakahvilan työskentelyyn ja pajaharjoittelijoiden ohjaukseen. Työhösi kuuluu asiakaspalvelu, pajaharjoittelijoiden työn organisoiminen ja ohjaus, tarjottavien valmistuksen suunnittelu, tilauksien vastaanotto, suunnittelu, toteutus ja hinnoittelu sekä muut kahvilan ylläpidolliset tehtävät. Toimit vastuullisessa tehtävässä varmistaen pajaharjoittelijoiden onnistuneen työskentelyn palvelukokonaisuuksien luomisessa.
Hanketoiminnan ja kehittämisen erilaisten tapahtumien aikana kahvilamme palvelee viikonloppuisin yleisöä tarjoamalla kahvituksia, pientä suolaista sekä kevyttä lounasruokailua. Lisäksi tiloissamme järjestetään erilaisia kokouksia ja palavereita, joihin valmistamme tarjottavaa.

Toivomme sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on catering-alan koulutusta. Olet omatoiminen, suunnitelmallinen ja lisäksi sinulla on hyvä kokonaisuuksien hallinta ja tilanneherkkyys. Omaat myös organisointi- ja paineensietokykyä sekä osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata. Nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen. Sinulla on myös hygieniapassi.

Organisationsbeskrivning

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Kontaktuppgifter

Lea Pitkäaho, puh. 040 130 3889, sähköposti lea.pitkaaho@raahe.fi