Open vacancy Kittilä kommun

Ilmastointiasentaja

Kittilä kommunKittilän kunta, Tekninen toimiKittilä
Arbetsnyckel: 
176708
Första ansökningsdag: 
9.4.2018
Sista ansökningsdag: 
4.5.2018 15.00
Lön: 
TTES
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
Kesällä 2018
Arbetsbeskrivning

Kittilän kunnan teknisellä osastolla on haettavana ilmastointiasentajan työsuhde.

Tehtävässä edellytetään ilmastointiasentajan ammatillista tutkintoa. Lisäksi edellytämme kokemusta ilmanvaihdon mittauksista ja -säädöistä, voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Työtehtäviin kuuluu ilmanvaihdon mittaukset ja - säädöt eri kiinteistöissä ja pienet ilmanvaihdon asennustyöt. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti.

Työ alkaa kesällä 2018. Työssä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.
Hakemus ja CV tulee jättää 4.5.2018 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi. Sähköpostin aiheeksi "Hakemus - Ilmastointiasentaja".

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Organisationsbeskrivning

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- asumismahdollisuudet.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Mauri Kivelä, 040 6744393 tai sähköposti: etunimi.sukunimi(at)kittila.fi.