Open vacancy Brahestads stad

Hallintojohtaja

Brahestads stadKaupunginhallitusRantakatu 50Brahestad
Arbetsnyckel: 
177377
Första ansökningsdag: 
11.4.2018
Sista ansökningsdag: 
11.5.2018 23.59
Lön: 
4900
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Visstidsanställning
Arbetet börjar: 
1.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Arbetsbeskrivning

Haemme rautaista hallinnon ammattilaista, dynaamista ja kehitysmyönteistä hallintojohtajaa kahden vuoden määräaikaiseen virkaan.

Hallintojohtaja johtaa kaupungin hallintoa, vastaa ja toteuttaa Raahen kaupunginhallituksen ja -valtuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäväkokonaisuutta sekä toimii sihteerinä kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokouksissa.

Hallintojohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä kunnallishallinnon ja talouden tuntemus sekä kokemusta hallinnon johtotehtävistä. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä, kehitysmyönteisyyttä, hyvää organisointi- ja vuorovaikutustaitoa sekä kykyä johtaa ja kehittää toimintaa.

Valinnassa katsomme eduksi kokemuksen kaupunginhallituksen ja valtuuston sihteeritehtävistä, mahdolliset näytöt ja kokemuksen lainopillisesta osaamisesta kunnallishallinnon tehtävissä sekä työsuojelulainsäädännön ja -tehtävien tuntemuksen.

Organisationsbeskrivning

Raahe on kasvava ja kehittyvä noin 25000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen kodikas satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Kontaktuppgifter

Kaupunginjohtaja Ari Nurkkala, ari.nurkkala@raahe.fi, p. 08 439 3111
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki, jarmo.myllymaki@raahe.fi, p. 044 439 3221