Open vacancy Kimitoöns kommun

Socialarbetare

Kimitoöns kommunKimitoöns kommun, OmsorgsavdelningenKimitoön
Arbetsnyckel: 
177772
Första ansökningsdag: 
13.4.2018
Sista ansökningsdag: 
29.4.2018 23.00
Lön: 
Enligt överenskommelse
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
1.6.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

Hej,
Vi söker en ny SOCIALARBETARE till Kimitoöns kommun i tillsvidare tjänsteförhållande. Den nya socialarbetaren kommer åtminstone till årets slut att vara en tilläggsresurs på vår enhet. Socialarbetaren kommer att arbeta med barn och familjer, både inom ramen för socialvårdslagen och för barnskyddslagen.

I och med denna tilläggsresurs kommer vi att ha ett lämpligt antal klienter per socialarbetare, antalet varierar nu mellan 35-45 klienter per tjänsteman. Hos oss kommer den nya socialarbetaren att arbeta med hela barnskyddsprocessen, från bedömning av behovet, till öppenvård, till placering, till eftervård - det vill säga klienterna skickas inte vidare till nästa team då behoven förändras. Detta gör arbetet utmanande men också väldigt givande.

Personalen har fina möjligheter att delta i utbildningar som stöd för sin yrkesmässiga kompetens, vi har regelbunden handledning som stöd för arbetet och kan erbjuda en konkurrenskraftig lön. Kommunens litenhet betyder att samarbetet mellan olika enheter kan skötas smidigt. Enhetens personal har tillgång till leasingbil.

Vi önskar att du som är initiativrik och har en positiv attityd och vilja att utveckla och samarbeta, samtidigt som du också är duktig på att arbeta självständigt, tar kontakt för att diskutera mera. Du behöver ha behörighet enligt Lag om behörighetsvillkoren för yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015 och utmärkta kunskaper i det ena inhemska språket och goda kunskaper i det andra. Körkort behövs också.

Om du är den vi söker ska du visa ett godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet och ett utdrag ur brottsregistret. Prövotiden kommer att vara sex månader.

Ring mig så berättar jag mera! Socialchef Lilian Nordell tfn 02-4260 661, 0440 427 816 (fr.o.m. 18.4.2018).

Organisationsbeskrivning

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 900 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Personalens välbefinnande är något som vi tar på allvar - våra cirka 600 anställda rankar årligen sin arbetstrivsel högt.

Kontaktuppgifter

(fr.o.m. 18.4.2018) Socialchef Lilian Nordell tfn 02-4260 661, 0440 427 816, lilian.nordell@kimitoon.fi.