Open vacancy Kimitoöns kommun

Tandläkare

Kimitoöns kommunKimitoöns kommunKimitoön
Arbetsnyckel: 
180280
Första ansökningsdag: 
27.4.2018
Sista ansökningsdag: 
26.6.2018 15.00
Lön: 
Enligt AKTA och läkaravtalet
Arbetets karaktär: 
Heltidsarbete
Anställningens längd: 
Fast anställning
Arbetet börjar: 
13.8.2018 eller enligt överenskommelse
Arbetsbeskrivning

TANDLÄKARE - Kom till Åbolands skärgård, till Kimitoön!

Till vårt team vid Kimitoöns hälsocentral söker vi en TANDLÄKARE i arbetsavtalsförhållande på heltid. Vi erbjuder ett utmanande och mångsidigt arbete inom odontologins alla delområden med goda möjligheter att utvecklas i arbetet. Till arbetsteamet hör 3,5 tandläkare, två munhygienister och fyra tandskötare. Ta gärna kontakt för att diskutera närmare!

Vi förutsätter att du är i Finland legitimerad tandläkare. Eftersom vi betjänar våra kunder både på svenska och på finska behöver du ha minst goda kunskaper i det ena inhemska språket och minst nöjaktiga kunskaper i det andra. Avlöningen följer AKTA och läkaravtalet. Du kan lägga fram ett löneönskemål och vi diskuterar oss gärna fram till en bra lösning. Vi tillämpar en prövotid på fyra månader och arbetet kan inledas genast eller enligt överenskommelse. Vi hjälper dej gärna att hitta en lämplig bostad. Ett läkarintyg över hälsotillståndet ska lämnas in innan anställningen

Organisationsbeskrivning

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 900 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Personalens välbefinnande är något som vi tar på allvar - våra cirka 600 anställda rankar årligen sin arbetstrivsel högt.

Kontaktuppgifter

Ledande tandläkare Anna-Maija Hamido, tfn 0440 426 052, anna-maija.hamido@kimitoon.fi eller omsorgsavdelningens förvaltningschef Karin Simola, tfn 040 733 5897, karin.simola@kimitoon.fi.