Skip to main content

Tietoa kuntarekrystä

Tietoa kuntarekrystä

​Kuntarekry on valtakunnallinen julkissektorin työnhakupalvelu ja kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden rekrytointipalvelu.

Kuntarekry lukuina

  • 3500 työpaikkaa jatkuvasti avoinna
  • yli 350 asiakasorganisaatiota kattavasti koko Suomessa
  • yli 6 miljoonaa kävijää verkkosivuilla vuodessa
  • yli miljoona käyntiä verkkosivuilla kuukausittain

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa jatkuvasti tuhansia avoimia työpaikkoja laajalti eri aloilta ympäri Suomen, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä hyödyllistä tietoa työnhakuun liittyen..

Työnantajille - kunnille, kaupungeille, hyvinvointialueille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan. Lisää tietoa palveluistamme löydät täältä.

Yhteystiedot

Työnhakija

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, mene kirjautumissivulle ja klikkaa "Unohditko tunnuksen tai salasanan".

Mikäli sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat työpaikan hakemista tai Kuntarekryn käyttöä, ota yhteys siihen työnantajaan, jonka työpaikkaa olet hakemassa.

Työnantajan yhteystiedot löydät kyseisestä työpaikkailmoituksesta. Työnantajalta saat kaikki tarvittavat neuvot ja vastaukset hakemiseen liittyviin kysymyksiin.

Apua teknisiin asioihin saat myös tuki@kuntarekry.fi tai klikkaamalla sivun yläreunasta kysy apua -nappia.

Työnantaja

Asiakastuki: 044 4314 999 tai tuki@kuntarekry.fi

FCG Talent Oy
Osmontie 34, 00610 Helsinki
PL 950, 00601 Helsinki​

tyonantaja.kuntarekry.fi
www.kuntarekry.fi

Haluatko ottaa Kuntarekryn käyttöön organisaatiossanne?

lue lisää

Kimmo Koski, 050 3288 517, kimmo.koski@fcg.fi

Maria Wendell, 050 520 3761, maria.wendell@fcg.fi

FCG Finnish Consulting Group

Kuntarekry-palvelun tuottaa FCG Finnish Consulting Group, joka kehittää innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan, henkilöstön kehittämiseen ja perehdyttämiseen.

Päätuotteemme on Kuntarekry-palvelu, muita ohjelmistojamme ovat TalentRekry, KuntaHR, KirkkoHR, Intro ja HeSu. Olemme kehittäneet ohjelmistoja useille eri toimialoille yli kolmekymmentä vuotta.

Lue lisää sivuiltamme.